Πρώτο Trailer Απο Την 11η Σαιζόν Του "The X-Files"

0

Το Fox κυκλοφόρησε μέσα απο το Comic-Con της Νέας Υόρκης, το πρώτο trailer απο την ενδέκατη σαιζόν του "The X-Files", συνεχίζοντας έτσι την αναβίωση της σειράς. Το πρώτο trailer φανερώνει μια σαιζόν γεμάτη δράση, μεγάλης κλίμακας πλοκή και σοβαρό τόνο, που ελπίζουμε να διατηρηθεί σε όλα τα νέα επεισόδια.

Αν και η πλοκή της νέας σαιζόν δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η ιστορία θα συνεχίσει αμέσως μετά τα τα εκρηκτικά γεγονότα απο το φινάλε της δέκατης σαιζόν και θα εστιάσει στην προσπάθεια των Mulder και Scully να βρούν τον χαμένο γιό τους William.

Επικεφαλής και της νέας σαιζόν θα είναι ο δημιουργός της σειράς, Chris Carter, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Fox Mulder και Dana Scully θα βρεθούν και πάλι οι David Duchovny και Gillian Anderson.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Mitch Pileggi, Annabeth Gish, Lauren Ambrose, Robbie Amell και η Barbara Hershey.

Η θρυλική σειρά επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες πέρσι, ύστερα απο 13 χρόνια, με μια πρεμιέρα που έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, καθώς η έλλειψη ροής στην ιστορία και μερικά κακογραμμένα και ανόητα επεισόδια, απογοήτευσαν τους φανατικούς θαυμαστές που σίγουρα περίμεναν κάτι πολύ καλύτερο (διαβάστε την κριτική μας εδώ).

Η ενδέκατη σαιζόν που θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο.

Δείτε το trailer:


 

Πρώτο Trailer Απο Την 11η Σαιζόν Του "The X-Files"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.