Πρώτο Trailer Απο Το Τηλεοπτικό "Training Day"

0

Το CBS κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Training Day", την τηλεοπτική μεταφορά της πολύ αξιόλογης κινηματογραφικής ταινίας του Antoine Fuqua, που κυκλοφόρησε το 2001 με πρωταγωνιστές τους Ethan Hawke και Denzel Washington.

"Η ιστορία εξελίσσεται στο σήμερα, 15 χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας και εστιάζει στον έξυπνο, ιδεαλιστή, νεαρό Αφροαμερικανό αστυνομικό Kyle Craig, ο οποίος προάγεται σε μια ελίτ ομάδα της αστυνομίας του Los Angeles (LAPD). Εκεί ο Kyle θα συνεργαστεί με τον Frank Rourke, έναν βετεράνο και διεφθαρμένο detective."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει ο Will Beall ("Castle", "Gangster Squad"), την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Danny Cannon ("CSI: Crime Scene Investigation", "Gotham"), ενώ στη θέση του showrunner βρίσκεται ο Barry Schindel ("Intelligence", "Castle"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Will Beall, Antoine Fuqua, Jerry Bruckheimer και Jonathan Littman.

Στο ρολό του νεαρού και φιλόδοξου αστυνομικού Kyle Craig βρίσκεται ο Justin Cornwell ("Chi-Raq"), ενώ στο ρόλο του διεφθαρμένου detective βρίσκεται ο Bill Paxton ("Twister", "Hatfields & McCoys"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Julie Benz ("Defiance"), Drew Van Acker ("Pretty Little Liars"), Katrina Law ("Spartacus", "Arrow"), Lex Scott Davis.

Αν και το πρώτο trailer φανερώνει ένα cop-drama με σοβαρό τόνο, η νέα σειρά του CBS δεν θυμίζει σε τίποτε την κινηματογραφική ταινία του Fuqua με τον βίαιο τόνο και την επιβλητική παρουσία του Denzel Washington, καθιστώντας και αυτήν την τηλεοπτική μεταφορά αχρείαστη...

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.