Πρώτο Trailer Απο Το Τηλεοπτικό "Lethal Weapon"

0

Συνεχίζοντας την παρουσίαση του νέου προγράμματος του, το Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Lethal Weapon", την τηλεοπτική μεταφορά του πολύ επιτυχημένου franchise δράσης που δημιούργησε ο Richard Donner, με πρωταγωνιστές τους Mel Gibson και Danny Glover.

"Υστερα απο την απώλεια της γυναίκας του και του μωρού τους, ο Martin Riggs, ένας αστυνομικός του Texas και πρώην μέλος των Navy SEALS, αποφασίζει να μετακομίσει στο Los Angeles για να κάνει μια νέα αρχή. Μέλος της αστυνομίας του Los Angeles πλέον, ο Riggs θα συνεργαστεί με τον Detective Roger Murtaugh, ο όποιος έχοντας πρόσφατα υποστεί μια "ελαφριά" καρδιακή προσβολή, θα πρέπει να αποφεύγει το στρές."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Matthew Miller ("Chuck", "Forever"), ενώ την σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου έχει αναλάβει ο McG ("Supernatural", "Nikita"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Dan Lin και Jennifer Gwartz.

Στο ρόλο του Roger Murtaugh (Danny Glover) βρίσκεται ο Damon Wayans ("The Last Boy Scout"), ενώ στο ρόλο του Martin Riggs (Mel Gibson) βρίσκεται ο Clayne Crawford ("Rectify"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Jordana Brewster ("Fast & Furious"), Kevin Rahm ("Mad Men") και Golden Brooks ("Blunt Talk").

Αν και η τηλεοπτική σειρά φαντάζει σαν μια αχρείαστη επανάληψη που δεν μπορεί να συγκριθεί με το κινηματογραφικό franchise και την τρομερή χημεία ανάμεσα στον Danny Glover και τον Mel Gibson, η δομή της ιστορίας προσφέρεται για την τηλεόραση καθώς το δίδυμο θα καλείται να αντιμετωπίζει διαφορετικά προβλήματα σε κάθε επεισόδιο, ενώ πιθανότατα θα υπάρχει και μια μεγαλύτερη ιστορία που θα εξελίσσεται κατά την διάρκεια της σαιζόν.

Το τηλεοπτικό "Lethal Weapon" θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στο Fox.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.