Πρώτο Trailer Απο Το Τηλεοπτικό "Get Shorty"

0

Το Epix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Get Shorty", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Elmore Leonard, που το 1995 μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστές τους Gene Hackman, John Travolta και Danny DeVito.

"Βασισμένο στη best-seller νουβέλα του Elmore Leonard, το Get Shorty είναι η ιστορία του Miles Daly (Chris O’Dowd), ενός μπράβου που εργάζεται σε ένα εγκληματικό δίκτυο της Nevada, ο οποίος θα επιχειρήσει να αλλάξει επάγγελμα και να εξελιχθεί σε παραγωγό ταινιών, ξεπλένοντας έτσι χρήματα μέσα απο ταινίες του Hollywood. Ο βραβευμένος με τρία Emmy Ray Romano, πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Rick, ενός ξοφλημένου παραγωγού b-movie ταινιών, ο οποίος θα εξελιχθεί σε συνεργατή και οδηγό του Miles, μέσα στον λαβύρινθο του Hollywood."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Davey Holmes, βασισμένος φυσικά στην νουβέλα του Elmore Leonard. Πρωταγωνιστούν οι Ray Romano, Chris O'Dowd, Gillian Vigman, Christine Elise, Lucy Walters, Kristoffer Polaha, Sean Bridgers, Lora Martinez-Cunningham, Megan Stevenson, Brad Carter, Leana Lewis.

Αν και η ιδέα μιας ακόμη μεταφοράς απο τον κινηματογράφο στην τηλεόραση δεν ενθουσιάζει, το πρώτο trailer αφήνει ελπίδες για κάτι το αξιόλογο.

Το τηλεοπτικό "Get Shorty" θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου, μέσα απο το Epix.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.