Πρώτο Trailer Απο Τη Μίνι Σειρά "Red Tent"

0

Το Lifetime κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Red Tent", την μεταφορά στην τηλεόραση της bestselling νουβέλας της Anita Diamant.

"Το ονομά της είναι Dinah. Στην Βίβλο, η ζωή της αναφέρεται κατά την διάρκεια μιας σύντομης και βίαιης παράκαμψης, μέσα απο τα πιο οικεία κεφάλαια που αναφέρονται στον πατέρα της Jacob και το πλήθος των γιών του. Η ιστορία της Dinah ξεκινά με την ιστορία των μητέρων της: Leah, Rachel, Zilpah και Bilhah, τις τέσσερις συζύγους του Jacob. Και οι τέσσερις αγαπούν τη Dinah και τις δίνουν δώρα που θα την συντηρήσουν κατά την διάρκεια της νιότης της, το κάλεσμα στη μαιευτική και ένα νέο σπίτι σε μια ξένη χώρα. Η Dinah μας μιλά για τον κόσμο της κόκκινης τέντας, το μέρος όπου οι γυναίκες απομονώνονταν κατά της διάρκεια της εγκυμοσύνης, της περιόδου και της ασθένειας.

Η Dinah μας αφηγείται επίσης για την μύηση της στις θρησκευτικές και σεξουαλικές πρακτικές της φυλής της, τη σχέση του Jacob με τις τέσσερις συζύγους του, το μυστήριο και το θαύμα των καραβανιών, αγροτών, βοσκών και σκλάβων, τον έρωτα και τον θάνατο στην πόλη του Shechem και την άνοδο του ετεροθαλή αδελφού της Joseph, στην Αίγυπτο."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει η Anne Meredith ("Secrets of Eden"), ενώ στη σκηνοθεσία θα βρεθεί ο Roger Young ("Law & Order").

Πρωταγωνιστούν οι Rebecca Ferguson ("The White Queen"), Minnie Driver ("About a Boy"), Morena Baccarin ("Homeland"), Debra Winger ("Terms of Endearment"), Iain Glen ("Game of Thrones"), Will Tudor Ouidad Elma, Hiam Abbass, Saif Al-Warith, Camila Aouatefe, Zoë Clark, Gabrielle Dempsey.

Η μίνι σειρά θα προβληθεί σε δυο μέρη, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.