Πρώτο Trailer Απο Το "The Son"

0

Το AMC κυκλοφόρησε τo πρώτο trailer "The Son", την τηλεοπτική μεταφορά της best-selling νουβέλας του Philipp Meyer.

"Το The Son είναι μια ιστορία που καταγράφει την επιρροή της βίας στην Αμερικανική Δύση, μέσα απο τις ζωές των McCulloughs, μια φιλόδοξη οικογένεια τόσο ανθεκτική και επικίνδυνη, όσο και η γή που διεκδικούν.
Η αγάπη, η τιμή, τα παιδιά, όλα θυσιάζονται στο όνομα της φιλοδοξίας καθώς η οικογένεια εξελίσσεται σε μια απο τις πιο πλούσιες δυνάμεις του Τέξας, μια δυναστεία αξεπέραστου πλούτου και προνομίων.
Ομως, όπως και σε όλες τις αυτοκρατορίες, οι McCulloughs θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των επιλογών τους."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει ο συγγραφέας του βιβλίου Philipp Meyer, σε συνεργασία με τους Lee Shipman ("Hemlock Grove"), Brian McGreevy ("Hemlock Grove") και τον Kevin Murphy ("Mystery Science Theater 3000") που θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Eli McCullough, βρίσκεται ο Pierce Brosnan που την τελευταία στιγμή αντικατέστησε τον Sam Neil ("Jurassic Park", "Peaky Blinders"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Sydney Lucas, Henry Garrett, Zahn McClarnon, Carlos Bardem, Jess Weixle, Sally McCullough, David Wilson Barnes και Paolo Nunez.

Η σειρά χαρακτηρίζεται απο το AMC σαν "ένα πολυγενεαλογικό έπος" που εκτείνεται μέσα σε δυο χρονικές περιόδους: την ιστορία του νεαρού Eli και την ζωή του με τους Comanche το 1849 και την ιστορία του 60χρονου Eli, που προσπαθεί να διατηρήσει την αυτοκρατορία βοειδών της οικογένειας του, την εποχή των επιδρομών των Μεξικανών Ανταρτών [Bandits] στο Νότιο Τέξας.

Η αλήθεια είναι ότι στα αρχικά της στάδια η νέα σειρά του AMC διέθετε υψηλότερο προφίλ, καθώς ο Sam Neil φάνταζε πιο ιδανικός απο τον "πολύ πιο Βρετανό" Pierce Brosnan, η παρουσία του οποίου στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα καθορίσει κατά πολύ και την πορεία της σειράς, που εκ πρώτης όψεως δεν διαθέτει ένα ιδιαίτερα λαμπερό cast.

Η πρώτη σαιζόν του "The Son" θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2017.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.