Πρώτο Trailer Απο Το "The Orville"

0

Το δίκτυο FOX κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Orville", την νέα κωμική τηλεοπτική σειρά του Seth MacFarlane, ο οποίος ύστερα απο το "The Cleveland Show", το "Family Guy" και το "American Dad", κάνει το ντεπούτο του και στις live action τηλεοπτικές σειρές. Το πρώτο trailer φανερώνει μια πλούσια παραγωγή, ενώ το χιούμορ διαθέτει το στύλ που χαρακτηρίζουν όλες τις παραγωγές του Seth MacFarlane.

"Η ιστορία εξελίσσεται 400 χρόνια στο μέλλον και εστιάζει στις περιπέτειες του U.S.S. Orville, ένα μεσαίου βεληνεκούς ερευνητικό διαστημόπλοιο. Το πλήρωμα που αποτελείται απο ανθρώπους και εξωγήινους αντιμετωπίζει τα θαύματα και τους κινδύνους του διαστήματος, ενώ την ίδια ώρα καλείται να διαχειριστεί τα συνήθη και πολλές φορές χιουμοριστικά προβλήματα των ανθρώπων στο χώρο της εργασίας.

Υστερα απο ένα άσχημο διαζύγιο, ο Αξιωματικός της Πλανητικής Ένωσης Ed Mercer (Seth MacFarlane), έχει πλέον την ευκαιρία να διοικήσει ένα τέτοιο σκάφος: το U.S.S. Orville. Αποφασισμένος να δείξει την αξία του και να γράψει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, ο Ed θα ανακαλύψει ότι η αποστολή του δεν θα είναι τόσο εύκολη, καθώς μαθαίνει ότι στο σκάφος θα υπηρετήσει και η πρώην σύζυγος του Kelly Grayson (Adrianne Palicki).

Ο Ed και η Kelly θα πρέπει να αφήσουν το παρελθόν πίσω τους και - με την βοήθεια του πληρώματος - θα κληθούν να εξερευνήσουν το αχανές διάστημα αλλά και να διαχειριστούν την ταραχώδη καθημερινότητα με τους συναδέλφους τους."

Δημιουργός, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Seth MacFarlane, ενώ στη σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου βρίσκεται ο Jon Favreau ("The Jungle Book", "Iron Man").

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Adrianne Palicki, Peter Macon, Scott Grimes, Mark Jackson, Penny Johnson Jerald, J. Lee, Halston Sage, Norm Macdonald.

Το "The Orville" που φαντάζει σαν μια ξεκάθαρη παρωδία του "Star Trek", θα κάνει πρεμιέρα μεσα στη σαιζόν 2017-2018.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.