Πρώτο Trailer Απο Το "The Defenders"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Defenders", την πέμπτη σειρά comic που υλοποιεί το Netflix για λογαριασμό της Marvel. Η νέα σειρά ενώνει όλους τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες που είδαμε τα δυο προηγούμενα χρόνια μέσα απο το Netflix, καθώς συμπεριλαμβάνει τους Matt Murdock/Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, αλλά και αυτόν του Danny Rand/Iron Fist. Το πρώτο trailer φανερώνει αυτό που λίγο ή πολύ περιμέναμε, με την ομάδα να ξυλοφορτώνει όποιον βρεί στο διάβα της, ενώ αποκαλύπτει και την επιστροφή της Electra.

"Ενα κουαρτέτο μοναδικών ηρώων με ένα κοινό στόχο - την διάσωση της Νέας Υόρκης. Αυτή είναι η ιστορία τεσσάρων μοναχικών χαρακτήρων, που αν και είναι επιβαρυμένοι με τις δικές τους προσωπικές προκλήσεις, διαπιστώνουν ότι μπορεί να είναι δυνατότεροι αν ενώσουν τις δυνάμεις τους."

Πρώτο Trailer Απο Το "The Defenders"

Το σενάριο της νέας σειράς έχουν γράψει οι Douglas Petrie ("Buffy the Vampire Slayer", "Daredevil") και Marco Ramirez ("Da Vinci's Demons", "Daredevil"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη showrunners.

Πρωταγωνιστούν οι Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter, Finn Jones, Deborah Ann Woll, Simone Missick, Rachel Taylor, Carrie-Anne Moss, Scott Glenn, Jessica Henwick, Rosario Dawson, Elodie Yung και η Sigourney Weaver στο ρόλου του "κακού" χαρακτήρα της ιστορίας.

Με πλούσιο cast και το γνωστό υψηλό επίπεδο παραγωγής του Netflix, τα οκτώ επεισόδια του "The Defenders" αναμένονται σαν ένα ιδιαίτερο τηλεοπτικό γεγονός που ελπίζουμε ότι θα δικαιολογήσει την αναβολή των νέων σαιζόν του "Daredevil" και του "Jessica Jones" και θα αμβλύνει τις αρνητικές κριτικές που συγκέντρωσε το "Iron Fist".

Το "The Defenders" θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Αυγούστου μέσα απο το Netflix.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.