Πρώτο Trailer Απο Το "Stranger Things" Του Netflix

0

To Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Stranger Things", την μεταφυσική τηλεοπτική σειρά των The Duffer Brothers.

"Η ιστορία εξελίσσεται το 1980 στην Indiana των Ηνωμένων Πολιτειών, εκεί όπου ένα νεαρό αγόρι εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος πίσω του. Καθώς η οικογένεια, οι φίλοι και η αστυνομία ψάχνουν για απαντήσεις, εισέρχονται σε ένα εξωπραγματικό μυστήριο που περιλαμβάνει άκρως απόρρητα κυβερνητικά πειράματα, τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις και ένα πολύ περίεργο μικρό κορίτσι."

Το σενάριο και την σκηνοθεσία της σειράς έχουν αναλάβει οι Matt Duffer και Ross Duffer ("Vessel", "Hidden") γνωστοί και ως The Duffer Brothers, ενώ χρέη παραγωγών θα εκτελέσουν ο σκηνοθέτης-παραγωγός Shawn Levy ("Real Steel") και ο Dan Cohen.

Πρώτο Trailer Απο Το "Stranger Things" Του Netflix

Πρωταγωνιστούν οι Winona Ryder ("Edward Scissorhands", "Beetlejuice"), Matthew Modine ("Equinox"),David Harbour ("The Newsroom", "Manhattan"), Finn Wolfhard, Millie Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Charlie Heaton.

Η νέα μεταφυσική σειρά του Netflix διαθέτει αξιόλογο cast και μια πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση που φημολογείται ότι είναι βασισμένη στο Montauk Project, ένα αληθινό(?) και απόρρητο κυβερνητικό πρόγραμμα που εκτός των άλλων, εξερευνούσε τον ψυχολογικό εξαναγκασμό και το ταξίδι στο χρόνο.

Τα πρώτα 8 επεισόδια του "Stranger Things" (πρώην "Montauk"), που χαρακτηρίζεται σαν ένα "ερωτικό γράμμα" στη δεκαετία του 80' και τα κλασικά μεταφυσικά φίλμ της εποχής, θα κυκλοφορήσουν μέσα απο το Netflix στις 15 Ιουλίου...

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Stranger Things" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.