Πρώτο Trailer Απο Το "StartUp"

0

Η συνδρομητική υπηρεσία Crackle της Sony Pictures, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "StartUp", μια νέα σειρά σεναρίου που θα ολοκληρωθεί σε δέκα επεισόδια.

"Η σειρά εξελίσσεται στους αυθόρμητους πλήν καιροσκοπικούς δρόμους του Miami και εστιάζει στα ρίσκα που επιφυλάσσει η αναζήτηση της επιτυχίας. Ομως αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη ιστορία. Το StartUp περιστρέφεται γύρω απο την άνοδο του GenCoin, μια πανέξυπνης πλήν αμφιλεγόμενης ιδέας που εστιάζει στο ψηφιακό νόμισμα, μια ιδέα που επωάζεται στην λάθος πλευρά των γραμμών, απο τρείς αγνώστους που δεν διαθέτουν το προφίλ του επιχειρηματία της τεχνολογίας και ένα διαφθαρμένο πράκτορα του FBI που θα κάνει το παν για να τους συλλάβει."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Ben Ketai ("The Forest"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Tom Forman, Andrew Marcus, Ray Ricord, Gianni Nunnari και Shannon Gaulding.

Πρωταγωνιστούν οι Martin Freeman ("Fargo", "The Hobbit"), Adam Brody, Otmara Marrero, Edi Gathegi, Kristen Ariza, Ashley Hinshaw, Kelvin Harrison Jr., Lovensky Jean-Baptiste, Kamahl Naiqui.

Η σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Critical Content και της Hollywood Gang Productions θα κάνει πρεμιέρα στις

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.