Πρώτο Trailer Απο Το "Star Trek: Discovery"

0

Το δίκτυο CBS κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Star Trek: Discovery", την νέα τηλεοπτική σειρά απο το σύμπαν του "Star Trek", που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά απο 12 χρόνια. Το πρώτο trailer εστιάζει στους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες που υποδύονται η Sonequa Martin-Green και η Michelle Yeoh αντίστοιχα, ενώ φανερώνει και το υψηλό επίπεδο παραγωγής.

"Η ιστορία εξελίσσεται 10 χρόνια πρίν απο τα γεγονότα της αυθεντικής σειράς και παρουσιάζει για πρώτη φορά την εποχή που διαμόρφωσε την ιστορία της Ομοσπονδίας. Η Πρώτη Αξιωματικός Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) ανακαλύπτει νέα σκάφη, κόσμους και κακούς, καθώς η απειλή του πολέμου αιωρείται."

Το σενάριο της νέας σειράς έχει γράψει ο σκηνοθέτης Nicholas Meyer ("Star Trek II: The Wrath of Khan and Star Trek VI: The Undiscovered Country"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Rod Roddenberry, τον γιό του δημιουργού της original σειράς, Gene Roddenberry. Στην θέση των showrunners βρίσκονται οι Gretchen J. Berg και Aaron Harberts, οι οποίοι αντικατέστησαν τον Bryan Fuller ("Dead Like Me", "Pushing Daisies", "Hannibal"), ο οποίος αποχώρησε λόγο των υποχρεώσεων του στην τηλεοπτική σειρά "American Gods".

Πρωταγωνιστούν οι Michelle Yeoh ("Crouching Tiger, Hidden Dragon"), Sonequa Martin-Green ("The Walking Dead"), Jason Isaacs ("Dig"), Shazad Latif ("Penny Dreadful"), Rekha Sharma ("The 100"), Kenneth Mitchell ("Jericho"), Damon Runyan ("Supernatural"), Terry Serpico, Maulik Pancholy, Mary Wiseman, Sam Vartholomeos, Rainn Wilson, James Frain, Anthony Rapp, Chris Obi, Mary Chieffo και Doug Jones.

Με γυναικείους χαραρακτήρες σε πρώτο πλάνο, η νέα τηλεοπτική σειρά του δημοφιλούς franchise αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον απο τους πολλούς και ιδιαίτερα απαιτητικούς θαυμαστές της.

Το "Star Trek: Discovery" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο φθινόπωρο...

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.