Πρώτο Trailer Απο Το "Sneaky Pete" Του Amazon

0

Υστερα απο το επιτυχημένο πιλοτικό επεισόδιο που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2015 και που είχε σαν αποτέλεσμα την παραγγελία της πρώτης σαιζόν, το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Sneaky Pete", την νέα τηλεοπτική σειρά της υπηρεσίας streaming.

"Η ιστορία εξελίσσεται γύρω απο τον Marius (Giovanni Ribisi), έναν απατεώνα ο οποίος αποφυλακίζεται και χρησιμοποιεί πλέον την ταυτότητα του συγκρατούμενου του Pete. Ο Marius μετακομίζει στην ανυποψίαστη οικογένεια του Pete - απο την οποία απουσιάζει για περισσότερα απο 20 χρόνια - και εντάσσεται στην οικογενειακή επιχείρηση των εγγυοδοτήσεων αποφυλάκισης. Στην προσπάθεια του να διατηρήσει την κοροϊδία, αναλαμβάνει το ρόλο του ανιχνευτή καταζητουμένων, καταδιώκοντας εγκληματίες πολύ χειρότερους απο αυτόν, ενώ την ίδια ώρα απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή που ποτέ δεν είχε."

Νέος showrunner της σειράς είναι ο Graham Yost (The Americans), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον ηθοποιό Bryan Cranston ("Breaking Bad").

Πρωταγωνιστούν οι Giovanni Ribisi, Marin Ireland, Bryan Cranston, Margo Martindale, Shane McRae, Libe Barer, Peter Gerety, Ethan Embry, Domenick Lombardozzi, Debra Monk.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς θα αποτελείται απο 9 επεισόδια και θα διατεθεί μέσα απο το Amazon Prime στις 13 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.