Πρώτο Trailer Απο Το "Santa Clarita Diet"

0

Υστερα απο συο σύντομα teasers, το Netflix κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer απο το "Santa Clarita Diet", την τηλεοπτική, μαύρη κωμωδία του Victor Fresco.

"Η ιστορία ακολουθεί το παντρεμένο ζευγάρι των Joel και Sheila, οι οποίοι ζούν μαζί με την κόρη τους μια κατά κάποιο τρόπο δυστυχισμένη ζωή στο Santa Clarita, ένα προάστειο του Los Angeles. Όμως, η κατάσταση θα αλλάξει δραματικά όταν η Sheila θα βιώσει μια μεγάλη και δραστική αλλαγή που θα οδηγήσει τις ζωές τους σε ένα δρόμο θανάτου και καταστροφής."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Victor Fresco ("My Name Is Earl", "Better Off Ted"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Joel και Sheila βρίσκονται οι Timothy Olyphant ("Justified") και Drew Barrymore ("Charlie's Angels") αντίστοιχα, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Thomas Crawford, Christina Ferraro, Terry Walters, Ramona Young, Natalie Morales, Bernadette Balagtas, Leslie Dianne.

Με τον χαρακτήρα της Drew Barrymore να πεθαίνει και να επιστρέφει στην ζωή σαν ανθρωποφάγο zombie, η νέα τηλεοπτική κωμική σειρά του Netflix φαντάζει αρκετά τολμηρή και ριψοκίνδυνη.

Το "Santa Clarita Diet" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 3 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.