Πρώτο Trailer Απο Το "Mosaic" Του Steven Soderbergh

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Mosaic", το νέο μυστηριώδες project του Steven Soderbergh που επιτρέπει στους χρήστες και τηλεθεατές να επιλέξουν τον τρόπο που θα "εμπλακούν" στην ιστορία.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του ο Steven Soderbergh δήλωσε:

"Το Mosaic διαθέτει μια διακλαδωμένη αφήγηση. Αν και αυτού του είδους οι αφηγήσεις υπάρχουν εδω και πάρα πολλά χρόνια, πλέον η τεχνολογία επιτρέπει (ελπίζω) μια πιο κομψή μορφή συμμετοχής του θεατή. Επίσης δεν γυρίσαμε την ιστορία ανάποδα για να προσαρμοστεί στη συγκεκριμένη τεχνολογία, η ιστορία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την τεχνική ομάδα. Η ρευστότητα αυτής της σχέσης με έκανε να νιώσω άνετα επειδή ήθελα να είναι μια διαισθητική εμπειρία. Δεν ήθελα οι στιγμές που παίρνεις μια απόφαση να μοιάζουν με διακοπές στη ροή."

Πρώτο Trailer Απο Το "Mosaic" Του Steven Soderbergh

Το σενάριο του φιλόδοξου εγχειρήματος έχει γράψει ο Ed Solomon ("Men in Black", "Now You See Me"), ενώ ο Steven Soderbergh ("Ocean's Thirteen", "The Knick") έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και χρέη παραγωγού.

Πρωταγωνιστούν οι Sharon Stone, Beau Bridges, Garrett Hedlund, Veronica Osorio, Frederick Weller, James Ransone, Paul Reubens, Maya Kazan, Jennifer Ferrin, Jeremy Bobb, Devin Ratray και Michael Cerveris.

Με πρωτοποριακή και διαδραστική υλοποίηση, το "Mosaic" ανοίγει το δρόμο σε μια νέα γενιά "τηλεοπτικών" προγραμμάτων, μια πορεία που αναμένεται να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα δίκτυα μέσα στα επόμενα χρόνια.

Δείτε το trailer:

Πρώτο Trailer Απο Το "Mosaic" Του Steven Soderbergh

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.