Πρώτο Trailer Απο Το "The Looming Tower"

0

Το Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Looming Tower", την μίνι σειρά που καταγράφει την άνοδο της Al-Qaeda και τις αποτυχίες των μυστικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών, που είχαν σαν αποτέλεσμα την 11η Σεπτεμβρίου. Το πρώτο trailer φανερώνει αυτό που περιμέναμε, ένα καλογυρισμένο δράμα με υψηλό επίπεδο παραγωγής και δυνατές ερμηνείες.

"Το The Looming Tower ανιχνεύει την αναδυόμενη απειλή του Osama bin Laden και της Al-Qaeda και ρίχνει μια αμφιλεγόμενη ματιά στο πως η αντιπαλότητα ανάμεσα στη CIA και το FBI, έστρωσε ακούσια το σκηνικό για την τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου και τον πόλεμο στο Ιράκ."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Dan Futterman ("Foxcatcher", "Capote") και ο Alex Gibney ("We Steal Secrets: The Story of Wikileaks", "Zero Days"), βασισμένοι στο βραβευμένο με Pulitzer βιβλίο "The Looming Tower: Al-Qaeda and the Road to 9/11" του Lawrence Wright.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του John O’Neill, του αποφασισμένου και ξεροκέφαλου ηγέτη της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του FBI, βρίσκεται ο Jeff Daniels ("The Newsroom"), ενώ ο Tahar Rahim ("The Last Panthers") θα υποδυθεί τον Ali Soufan, ένα νεαρό πράκτορα του FBI που σύντομα θα γίνει ο προστατευόμενος του O’Neill, χάρις στις ικανότητες του και τις γνώσεις του γύρω απο το Ισλάμ.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Alec Baldwin, Peter Sarsgaard, Virginia Kull ("Gracepoint"), Louis Cancelmi ("The Amazing Spider-Man 2") και Sullivan Jones.

Υστερα απο το "11.22.63", το Hulu εστιάζει σε ένα άλλο μεγάλο γεγονός της ιστορίας, ένα γεγονός που αποτυπώθηκε για πάντα στη μνήμη μας μέσα απο τις συγκλονιστικές εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες των μέσων και των απλών πολιτών.

Αν και η ιστορία έχει ήδη αποτυπωθεί σε αμέτρητα ντοκιμαντέρ και κάποια κινηματογραφικά φίλμ, το "The Looming Tower" αποτελεί την πρώτη τηλεοπτική σειρά που ασχολείται αποκλειστικά με το θέμα, ένα γεγονός που απο μόνο αρκεί για να προσελκύσει το ενδιαφέρον...

Το "The Looming Tower" θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Φεβρουαρίου, μέσα απο την πλαρφόρμα του Hulu.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.