Πρώτο Trailer Απο Το "Gypsy" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Gypsy", την δραματική τηλεοπτική σειρά της Lisa Rubin.

"Η σειρά ακολουθεί την Jean Holloway (Naomi Watts), μια θεραπεύτρια που αρχίζει να αποκτά επικίνδυνες και ιδιαίτερα στενές σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στις ζωές των ασθενών της. Καθώς τα όρια ανάμεσα στην επαγγελματική ζωή της και τις προσωπικές της φαντασιώσεις αρχίζουν να θολώνουν, η Jean εισέρχεται σε ένα κόσμο όπου οι δυνάμεις της επιθυμίας και της πραγματικότητας δεν διαθέτουν τις ίδιες πιθανότητες."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι η Lisa Rubin ("I Was Here"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη showrunner μαζί με τον Sean Jablonski ("Satisfaction"). Την σκηνοθεσία των δυο πρώτων επεισοδίων έχει αναλάβει η Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shades of Grey"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Jean Holloway βρίσκεται η Naomi Watts ("The Impossible"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Billy Crudup ("Sleepers", "Almost Famous"), Lucy Boynton ("Sing Street"), Karl Glusman ("Nocturnal Animals"), Sophie Cookson ("Kingsman: The Secret Service"), Melanie Liburd ("Game of Thrones"), Poorna Jagannathan ("The Circle").

Με την Naomi Watts στον πρωταγωνιστικό ρόλο και μια αρκετά πικάντικη και προκλητική υπόθεση, η νέα τηλεοπτική παραγωγή του Netflix αναμένεται αρκετά ενδιαφέρουσα και με αρκετά διαφορετικό προφίλ απο τις σειρές που συνήθως υλοποιεί η υπηρεσία streaming.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς, που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Universal Television και της Working Title, θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.