Πρώτο Trailer Απο Το "Gunpowder" Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Gunpowder", την μίνι σειρά εποχής που εστιάζει στην ιστορία του Σχεδίου Gunpowder, όπου μια ομάδα Καθολικών σχεδίασε την ανατίναξη του Οίκου των Λόρδων και την δολοφονία του Βασιλιά James I.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Robert Catesby (Kit Harington), ο οποίος υπύρξε η κινητήριος δύναμη πίσω απο το Σχέδιο Gunpowder στο Λονδίνο του 1605. Ενας αφοσιωμένος Καθολικός, σε μια εποχή όπου η Προτεσταντική Αγγλία καταδιώκει τους Καθολικούς ανελέητα, η άρνηση του Catesby να εγκαταλείψει την πίστη του τον φέρνει πολύ κοντά στην οικονομική, κοινωνική και ψυχολογική κατάρρευση. Στην αντίπαλη όχθη βρίσκεται ο Robert Cecil, ο σύμβουλος του Βασιλιά James, που καταστρώνει τα σχέδια της καταδίωξης, βασανισμού και δολοφονίας των ιερέων, την ίδια ώρα που τα υπόλοιπα μέλη της ιεραρχίας χάνουν τις περιουσίες τους.

Η σειρά καταγράφει την εξέλιξη του σχεδίου, την επιλογή των συνεργατών, την συλλογή των πόρων και τα εμπόδια στο δρόμο για την υλοποίηση, την ώρα που η ομάδα του Catesby παίζει ένα παιχνίδι γάτας-ποντικιού με το αδίστακτο δίκτυο κατασκόπων του Cecil."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Ronan Bennett ("Public Enemies") και Daniel West, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο J Blakeson ("The Disappearance of Alice Creed", "The 5th Wave").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Robert Catesby βρίσκεται ο Kit Harington ("Game of Thrones"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Peter Mullan, Mark Gatiss, Liv Tyler, Edward Holcroft, Shaun Dooley, Tom Cullen, Richard Glover.

Το "Gunpowder" θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου στο HBO.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.