Πρώτο Trailer Απο Το "Guerrilla" Του Showtime

0

Το δίκτυο Showtime κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Guerrilla", την δραματική μίνι-σειρά που αποτελείται απο έξι επεισόδια.

"Μια ιστορία αγάπης με υπόβαθρο μια απο τις πιο ταραχώδεις πολιτικές εποχές στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου. Το Guerrilla αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού, του οποίου η σχέση και οι αξίες θα δοκιμαστούν όταν θα απελευθερώσουν έναν πολιτικό κρατούμενο και θα σχηματίσουν ένα ριζοσπαστικό, υπόγειο πυρήνα στο Λονδίνο του 1970. Ο απόλυτος στόχος της οργάνωσης θα αποδειχθεί πως είναι το Black Power Desk, μια αληθινή υπηρεσία πληροφοριών που σαν στόχο έχει την συντριβή όλων των μορφών μαύρου ακτιβισμού."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο της μίνι-σειράς βρίσκεται ο John Ridley ("12 Years A Slave", "American Crime"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού.

Πρωταγωνιστούν οι Freida Pinto, Babou Ceesay, Idris Elba, Giorgio Spiegelfeld, Patrick Gibson, Seeta Indrani, Sophia Brown, Bella Dayne, Jared Fortune, Wunmi Mosaku.

Το υψηλού προφίλ "Guerrilla" θα κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία στις 13 Απριλίου, ενώ στις 16 Απριλίου θα ξεκινήσει η προβολή της και στην Αμερική.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.