Πρώτο Trailer Απο Το "Goliath" Του Amazon

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Goliath", το δικαστικό δράμα απο τους μέτρ του είδους David E. Kelley & Jonathan Shapiro.

"Η σειρά εξελίσσεται στην Venice της Califorina και εστιάζει στον Billy McBride (Thornton), ένα Δαβίδ που θα τα βάλει με τον Γολιάθ, μια εταιρεία Αεροδιαστημικής της οποίας ο γενικός διευθυντής έχει ως υπερασπιστή τον δικηγόρο (William Hurt) μιας πανίσχυρης νομικής εταιρείας."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι David E. Kelley ("Ally McBeal", "The Practice") και Jonathan Shapiro ("Boston Legal"), οι οποίοι υπογράφουν το σενάριο και εκτελούν και χρέη παραγωγών.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Billy McBride βρίσκεται ο Billy Bob Thornton, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι William Hurt, Maria Bello, Olivia Thirlby, Tania Raymonde, Sarah Wynter, Ever Carradine, Nina Arianda, Britain Dalton και Julie Brister.

Με αξιόλογο cast και τους έμπειρους στο δικαστικό δράμα Kelley & Shapiro, η νέα σειρά του Amazon φαντάζει αξιόλογη και ικανή να ενισχύσει το τηλεοπτικό προφίλ της online συνδρομητικής υπηρεσίας.

Η σειρά που απέφυγε την διαδικασία του πιλοτικού επεισοδίου θα κυκλοφορήσει μέσα απο το Amazon Prime στις 14 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.