Πρώτο Trailer Απο Το "GLOW" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "GLOW", την νέα κωμική τηλεοπτική σειρά των Liz Flahive & Carly Mensch.

"Το GLOW αφηγείται την μυθοπλαστική ιστορία της Ruth Wilder (Alison Brie), μιας άνεργης ηθοποιού στο Los Angeles της δεκαετίας του 80', που θα ανακαλύψει μια τελευταία ευκαιρία για διάκριση και δόξα, όταν θα εισέλθει στον κόσμο της γυναικείας πάλης. Εκεί, η Ruth θα αναγκαστεί να δουλέψει με 12 απροσάρμοστες ηθοποιούς του Hollywood και να συναγωνιστεί με την Debbie Eagan (), μια πρώην ηθοποιό σαπουνόπερας, που εγκατέλειψε την δουλειά της για γεννήσει και που πλέον είναι και αυτή αναγκασμένη να εργαστεί, καθώς η φαινομενικά τέλεια ζωή της δεν είναι αυτό που φαίνεται. Επικεφαλής της ομάδας είναι ο Sam Sylvia (Marc Maron), ένας ξοφλημένος, ναρκωμανής σκηνοθέτης b-movie, που θα πρέπει να οδηγήσει τις 14 γυναίκες στο ταξίδι για την δόξα του wrestling."

Πρώτο Trailer Απο Το "GLOW" Του Netflix

Δημιουργοί της σειράς είναι η Liz Flahive ("Adult Beginners", "Nurse Jackie") και η Carly Mensch ("Nurse Jackie", "Orange Is The New Black", "Weeds").

Πρωταγωνιστούν οι Alison Brie, Betty Gilpin, Marc Maron, Ellen Wong, Britt Baron, Kimmy Gatewood, Rebekka Johnson, Laurie Francene Kinzer, Sunita Mani, Gayle Rankin, Kia Stevens, Jackie Tohn.

Το "GLOW" θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουνίου, μέσα απο το Netflix.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.