Πρώτο Trailer Απο Το "Ghosted"

0

Το δίκτυο FOX κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Ghosted", μια νέα τηλεοπτική κωμική σειρά που φαντάζει σαν παρωδία του "The X-Files".

"O Leroy Wright (Robinson) είναι ένας κυνικός σκεπτικιστής και πρώην ερευνητής χαμένων προσώπων, ο οποίος πιστεύει πως το θέμα των εξωγήινων είναι εντελώς αστείο και πως οι άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτούς είναι 100% τρελοί. Ενας τέτοιος άνθρωπος είναι και ο Max Jennifer (Scott). Ο Max είναι ένας αυθεντικός λάτρης του μεταφυσικού, ενώ πιστεύει πως έχει πέσει θυμα απαγωγής απο εξωγήινους. Σε μια χρονική περίοδο παρακμής και για τους δυο, θα στρατολογηθούν απο την Λοχαγό Ava Lafrey (Walker), μια αυταρχική πρώην πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας και πλέον επικεφαλής του Bureau Underground, μιας μυστικής κυβερνητικής οργάνωσης που ερευνά μεταφυσικές υποθέσεις.
Η Lafrey μαζί με το προσωπικό της - τον Barry Shaw, έναν υπερβολικά φιλικό ιατροδικαστή και την Delilah Ward, μια δογματική ειδικό τεχνολογίας - θα υποστηρίξουν τον Leroy και τον Max, στην αναζήτηση τους για απαντήσεις. Τώρα, αυτή η ηρωική ομάδα θα ερευνήσει την ανεξήγητη δραστηριότητα στο Los Angeles, μια αναζήτηση που θα τους οδηγήσει σε τρομακτικά και κωμικοτραγικά μέρη, καθώς προσπαθούν να αποκαλύψουν την αλήθεια και να διατηρήσουν τη Γή ασφαλή."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Tom Gormican ("That Awkward Moment"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jonathan Krisel ("Portlandia", "Baskets").

Πρωταγωνιστούν οι Craig Robinson ("This Is the End"), Adam Scott ("Parks and Recreation"), Adeel Akhtar ("The Night Manager"), Ally Walker ("Sons of Anarchy"), Tisha French, Sarah Baker, Edi Patterson.

Το "Ghosted" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στην σαιζόν 2017-2018.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.