Πρώτο Trailer Απο Το "Friends From College"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Friends From College", την νέα κωμική τηλεοπτική σειρά της υπηρεσίας streaming.

"Μια ομάδα φίλων απο το Harvard, που υποδύονται οι Keegan-Michael Key (Ethan), Cobie Smulders (Lisa), Annie Parisse (Sam), Nat Faxon (Nick), Fred Savage (Max) και Jae Suh Park (Marianne) βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με την ηλικία των σαράντα ετών. Με αλληλένδετες και συχνά περίπλοκες σχέσεις μεταξύ τους, το 'Friends from College' αποτελεί μια κωμική εξερεύνηση των παλιών σχέσεων, των πρώην ρομαντικών μπερδεμάτων και την εξισορρόπηση ανάμεσα στην ενήλικη ζωή και την νοσταλγία για το παρελθόν."

Δημιουργοί της σειράς είναι η Francesca Delbanco και ο Nicholas Stoller ("Neighbors", "Get Him to the Greek"), ο οποίος θα σκηνοθετήσει και τα οκτώ επεισόδια της πρώτης σαιζόν.

Πρωταγωνιστούν οι Keegan-Michael Key ("Bob's Burgers"), Cobie Smulders ("How I Met Your Mother"), Annie Parisse ("Person of Interest"), Nat Faxon ("Married "), Fred Savage ("The Grinder"), Jae Suh Park.

Το "Friends From College" θα κάνει πρεμιέρα μέσα απο το Netflix στις 14 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.