Πρώτο Trailer Απο Το "Emerald City"

0

Το NBC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Emerald City", μια νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στις ιστορίες "Wizard of Oz", που έγραψε ο L. Frank Baum.

"Μια σύγχρονη και σκοτεινή εκδοχή της κλασσικής ιστορίας του Oz. Υστερα απο ενα πολύ ισχυρό τυφώνα, η 20χρονη Dorothy Gale μεταφέρεται σε έναν άλλο, πολύ μακρινό κόσμο, μια μυστηριώδη γή γεμάτη κινδύνους, εκεί όπου ένας πανίσχυρος μάγος έχει απαγορεύσει την μαγεία και διοικεί όλα τα βασίλεια. Αυτή είναι η μυθική Χώρα του Oz σε μια εκδοχή που δεν έχετε ξαναδεί, μια χώρα γεμάτη με φονικούς πολεμιστές, μοχθηρές μάγισσες και ένα κορίτσι απο το Kansas που κρατά το μέλλον του κόσμου τους στα χέρια της."

Showrunner και σεναριογράφος της σειράς είναι πλέον ο David Schulner ("The Event", "Do No Harm"), ο οποίος αντικατέστησε τους Josh Friedman & Matthew Arnold.

Την σκηνοθεσία και των δέκα επεισοδίων έχει αναλάβει ο γνωστός σκηνοθέτης-visualist Tarsem Singh ("The Cell", "The Fall", "Immortals"), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκονται οι David Schulner και Shaun Cassidy ("Invasion", "Blue Bloods").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Dorothy Gale βρίσκεται η Adria Arjona ("True Detective" S02), ενώ τον Μάγο του Oz θα υποδυθεί ο Vincent D’Onofrio ("The Cell", "Daredevil"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Oliver Jackson-Cohen ("Dracula", "The Raven"), Ana Ularu ("Inferno"), Gerran Howell, Jordan Loughran και Mido Hamada.

Με την γνωστή, εντυπωσιακή αισθητική του Tarsem Singh και την παρουσία του ιδιαίτερα φορμαρισμένου Vincent D’Onofrio, το σκοτεινό "Emerald City" θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πιο ενδιαφέρον αν υλοποιούνταν σε κάποιο συνδρομητικό δίκτυο που θα μπορούσε να εγγυηθεί ένα υψηλότερο επίπεδο παραγωγής.

Το "Emerald City" θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου στο NBC.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.