Πρώτο Trailer Απο Το "Disjointed"

0

Υστερα απο ένα σύντομο teaser που είχαμε παρουσιάσει τον περασμένο Απρίλιο, το Netflix κυκλοφόρησε σήμερα και το πρώτο trailer απο το "Disjointed", την νέα κωμική τηλεοπτική σειρά του Chuck Lorre ("The Big Bang Theory", "Two And A Half Men"). Το πρώτο trailer φανερώνει τον κλασικό τόνο που έχουν οι sitcom του Chuck Lorre, ενώ η Kathy Bates φαίνεται να απολαμβάνει το ρόλο της.

"Η ιστορία εστιάζει σε μια υπέρμαχο της νομιμοποίησης της κάναβης, που θα δεί το όνειρο της να αποκτήσει ένα κάταστημα πώλησης φαρμακευτικής κάναβης στο Los Angeles, να παίρνει σάρκα και οστά. Μαζί της στο κατάστημα εργάζονται τρείς πωλητές κάνναβης (budtenders) και ένας ιδιαίτερα προβληματισμένος σεκιουριτάς."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Chuck Lorre και David Javerbaum ("Daily Show"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η βραβευμένη με Oscar Kathy Bates ("Misery", "American Horror Story"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Trucco, Rob Norton, Elizabeth Alderfer, Andres Perez-Molina, Markie Adams, Dougie Baldwin, Tone Bell, Matt Burns, Creagen Dow.

Η workplace σειρά θα εξελίσσεται κυρίως μέσα στο "κατάστημα", εκεί όπου η ιδιοκτήτρια και οι εξειδικευμένοι πωλητές θα αλληλεπιδρούν με τους απαιτητικούς και εκκεντρικούς πελάτες.

Με το γνωστό hardcore χιούμορ του Chuck Lorre, την δημιουργική ελευθερία του Netflix και το ταλέντο της Kathy Bates σε ρόλο έκπληξη, η νέα κωμική σειρά της υπηρεσίας streaming διαθέτει όλα τα εφόδια για την επιτυχία.

Ετσι ύστερα και απο το "High Maintenance" του HBO που έκανε πρεμιέρα το φθινόπωρο, άλλη μια "stoner" κωμωδία έρχεται στο αμερικανικό τηλεοπτικό τοπίο, που τα τελευταία φαίνεται να έχει χαλάρωσει απέναντι στην κάνναβη, που πλέον πωλείται νόμιμα σε αρκετές πολιτείες της Αμερικής...

To "Disjointed" θα κάνει πρεμιέρα μέσα απο το Netflix, στις 25 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.