Πρώτο Trailer Απο Το "Dear White People" Του Netflix

0

Δυο εβδομάδες πρίν απο την πρεμιέρα της σειράς "Dear White People", το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο μεγάλης διάρκειας trailer. Η νέα τηλεοπτική σειρά είναι βασισμένη στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία του Justin Simien, που κυκλοφόρησε το 2014 και απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

"Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα Αφροαμερικανών φοιτητών και την ζωή τους σε ένα 'λευκό' κολέγιο της Αμερικής. Η ιστορία καταγράφει τις προσπάθειες των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων που επιχειρούν να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι στην μετα-φυλετική Αμερική, όπου οι φυλετικές εντάσεις εξακολουθούν να υπάρχουν, όμως τις περισσότερες φορές αγνοούνται."

Το σενάριο έχει γράψει ο δημιουργός της ταινίας Justin Simien, ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Devon Shepard, Stephanie Allain Bray και Julia Lebedev.

Πρωταγωνιστούν οι Antoinette Robertson, DeRon Horton, John Patrick Amedori, Ashley Blaine Featherson, Tyler James Williams, Tessa Thompson, Kyle Gallner, Teyonah Parris, Brandon P Bell, Brittany Curran, Justin Dobies.

Το κινηματογραφικό "Dear White People" χρηματοδοτήθηκε απο crowdfunding και έκανε πρεμιέρα το 2014 στο Φεστιβάλ του Sundance, όπου και κέρδισε το βραβείο Special Jury Prize. Με έντονη σατυρική διάθεση που θίγει το φαινόμενο του ρατσισμού στην αμερικανική κοινωνία που συνήθως το κρύβει κάτω απο το χαλί, η σειρά του Justin Simien φαντάζει ενδιαφέρουσα αν και κάπως μονοδιάστατη.

Το "Dear White People" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 28 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.