Πρώτο Trailer Απο Το "Cloak & Dagger"

0

Το δίκτυο Freeform κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Cloak & Dagger", την τηλεοπτική μεταφορά του comic της Marvel, που δημιούργησε ο συγγραφέας Bill Mantlo και εικονογράφησε ο καλλιτέχνης Ed Hannigan. Το πρώτο trailer φανερώνει μια young adult ατμόσφαιρα σε μια σειρά που μοιάζει περισσότερο με εφηβικό δράμα, και πολύ λιγότερο σε σειρά comic, ένα γεγονός όχι απαραίτητα κακό, καθώς έτσι η ιστορία διατηρεί ένα σοβαρό τόνο που δεν συναντούμε συχνά στις τηλεοπτικές comic σειρές.

"Η ιστορία ακολουθεί το διαφυλετικό ρομάτζο ανάμεσα στην Tandy Bowen (Dagger) και τον Tyrone Johnson (Cloak), δυο εφήβους με τελείως διαφορετικά υπόβαθρα, που θα δούν τους εαυτούς τους να επιβαρύνονται και να αφυπνίζονται απο τις νέες σούπερ-δυνάμεις τους. Η Tandy εξαπολύει ακτίνες φωτός που εξουδετερώνουν τους ανθρώπους, ενώ ο Tyrone μπορεί να βυθίζει τους ανθρώπους στο απόλυτο σκοτάδι. Σύντομα οι δυο τους ανακαλύπτουν ότι είναι πολύ καλύτερα όταν είναι μαζί, όμως τα αίσθηματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον κάνει τον ήδη περίπλοκο κόσμο τους ακόμη πιο δύσκολο."

Showrunner της σειράς είναι ο Joe Pokaski ("Underground"), ενώ χρέη παραγωγών εκτελούν οι Jeph Loeb και Jim Chory.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της Tandy Bowen/Dagger και του Tyrone Johnson/Cloak, βρίσκονται οι Olivia Holt (Disney Channel) και Aubrey Joseph ("The Night Of", "Run All Night") αντίστοιχα, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Andrea Roth, Miles Mussenden, J.D. Evermore, Carl Lundstedt, Gloria Reuben και James Saito.

Η πρώτη σαιζόν του "Cloak & Dagger" θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2018.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.