Πρώτο Trailer Απο Το "Cable Girls"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Cable Girls", μια νέα τηλεοπτική σειρά που αποτελεί την πρώτη ισπανική τηλεοπτική παραγωγή της συνδρομητικής υπηρεσίας streaming.

"Η ιστορία εξελίσσεται στη Μαδρίτη του 1928. Η κρατική τηλεφωνική εταιρεία ανοίγει τα κεντρικά της γραφεία στο κέντρο της πόλης και χιλιάδες νεαρές γυναίκες σπεύδουν να αποκτήσουν μια θέση τηλεφωνήτριας, την μοναδική θέση εργασίας που αντιπροσωπεύει την πρόοδο για την γυναίκες της εποχής. Τέσσερις νεαρές γυναίκες που προέρχονται απο πολύ διαφορετικά υπόβαθρα, ξεκινούν να εργάζονται σαν χειρίστριες (operators). Απο εκείνη την ημέρα και μετά, η ζήλεια, ο φθόνος και η προδοσία θα αναμειχθούν μαζί με την δίψα για την επιτυχία, την φιλία και την αγάπη."

Δημιουργοί και σεναριογράφοι της σειράς είναι οι Teresa Fernández-Valdés, Gema R. Neira και Ramón Campos, ενώ την παραγωγή υπογράφει η Bambú Producciones ("Gran Hotel", "Velvet").

Πρώτο Trailer Απο Το "Cable Girls"

Πρωταγωνιστούν οι Blanca Suárez, Ana Fernández, Nadia de Santiago, Maggie Civantos, Ana Polvorosa, Yon González και Martiño Rivas.

Με αισθητική που θυμίζει κάτι απο το "Mad Men" και το "The Great Gatsby", η πρώτη αμιγώς ισπανική, τηλεοπτική σειρά του Netflix φαίνεται πως διαθέτει υψηλό επίπεδο παραγωγής και μια ιστορία που συνδυάζει το δράμα, την κωμωδία και το ρομάτζο.

Το "Cable Girls" θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Απριλίου μέσα απο το Netflix.

Δείτε το trailer:


 

Πρώτο Trailer Απο Το "Cable Girls"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.