Πρώτο Trailer Απο Το "Blood Drive"

0

Το Syfy κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Blood Drive", μια νέα σειρά εμπνευσμένη απο το grindhouse cinema της δεκαετίας του 1970. Το πρώτο trailer που θυμίζει κάτι απο το "Death Race" του Paul W.S. Anderson και το "Death Proof" του Quentin Tarantino, φανερώνει έναν τρελό και b-movie τόνο που οι θαυμαστές του είδους θα λατρέψουν, ενώ όλοι οι υπόλοιποι απλά θα αλλάξουν κανάλι.

"Η σειρά εξελίσσεται σε ενα σχεδόν αποκαλυπτικό μέλλον και εστιάζει γύρω απο Arthur Bailey, τον τελευταίο καλό μπάτσο του Los Angeles, που συνεργάζεται με μια επικίνδυνη femme fatale, που διαθέτει την δική ατζέντα. Ο Arthur είναι ένας πρώην αστυνομικός, που πλέον εργάζεται για μια ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας, αλλά αποδοκιμάζει την βία που οι συνάδελφοι του φέρονται να επικροτούν. Ο Arthur θέλει πραγματικά να κάνει αυτό τον δυστοπικό και ρημαγμένο απο τους σεισμούς κόσμο καλύτερο, όμως κατά την διάρκεια μιας έρευνας αναγκάζεται να συμμετάσχει στο Blood Drive, έναν underground αγώνα ταχύτητας όπου τα αυτοκίνητα λειτουργούν με ανθρώπινο αίμα."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο James Roland, ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι John Hlavin ("Underworld: Awakening") και David Straiton ("House", "Hemlock Grove"), ο οποίος θα σκηνοθετήσει και το πρώτο επεισόδιο.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Arthur Bailey βρίσκεται ο Alan Ritchson ("The Hunger Games: Catching Fire", "Smallville", "Blue Mountain State"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Christina Ochoa ("Animal Kingdom"), Thomas Dominique, Marama Corlett, Colin Cunningham, Darren Kent, Andrew Morgado, Sean Cameron Michael.

To "Blood Drive" θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου, μέσα απο το Syfy.

Δείτε το trailer [πιθανό να αποσυρθεί]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.