Πρώτο Trailer Απο Το "Altered Carbon" Του Netflix"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Altered Carbon", την νέα sci-fi τηλεοπτική σειρά που αποτελεί την ακριβότερη παραγωγή που έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα η υπηρεσία streaming. Το πρώτο trailer φανερώνει μια sci-fi σειρά με hardcore τόνο και υψηλό επίπεδο παραγωγής, που θυμίζει περισσότερο κινηματογραφική ταινία και λιγότερο τηλεοπτική σειρά.

"Η ιστορία εξελίσσεται στον 25ο αιώνα, μια εποχή όπου το ανθρώπινο μυαλό έχει ψηφιοποιηθεί και η ψυχή είναι πλέον φορητή απο το ένα σώμα στο άλλο. Ο Takeshi Kovacs, ένας πρώην κορυφαίος διαστρικός μαχητής γνωστός και σαν ο Διπλωμάτης που φυλακίστηκε για 500 χρόνια, μεταφέρεται σε ένα μέλλον που προσπάθησε να αποτρέψει. Αν μπορεί να λύσει το μυστήριο ενός φόνου σε ένα κόσμο όπου η τεχνολογία κατέστησε τον θάνατο σχεδόν παρωχημένο, τότε θα έχει την ευκαιρία για μια νέα ζωή στη Γή."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Laeta Kalogridis ("Shutter Island"), βασισμένη στην ομώνυμη cyberpunk, sci-fi νουβέλα του Richard Morgan, που το 2003 κέρδισε το Βραβείο Philip K. Dick. Η ελληνικής καταγωγής Kalogridis, θα εκτελέσει και χρέη showrunner και παραγωγού μαζί με τους David Ellison, Dana Goldberg και Marcy Ross.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Takeshi Kovacs βρίσκεται ο Joel Kinnaman ("The Killing", "Suicide Squad"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι James Purefoy ("The Following", "Hap and Leonard"), Martha Higareda ("Royal Pains"), Dichen Lachman ("The Last Ship"), Leonardo Nam ("Westworld"), Renee Elise Goldsberry, Ato Essandoh, Chris Conner και Will Yun Lee.

Με δυνατό cast και το σύνηθες πλούσιο budget των σειρών του Netflix, η τηλεοπτική μεταφορά του "Altered Carbon" φαίνεται να διαθέτει όλα τα εφόδια για την επιτυχία, αν και το είδος του sci-fi δεν μετρά πολλές επιτυχίες στο χώρο της τηλεόρασης.

Το πρώτο επεισόδιο της φιλόδοξης και ιδιαίτερα ακριβής σειράς που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα σκηνοθετήσει ο Miguel Sapochnik ("Game of Thrones").

Το "Altered Carbon" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 2 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.