Πρώτο Trailer Απο Το "Alias Grace" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφορησε το πρώτο trailer απο το "Alias Grace", μια νέα τηλεοπτική μίνι σειρά που είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα της Margaret Atwood ("The Handmaid's Tale"), που εκδόθηκε το 1996 και απέσπασε το βραβείο Giller.

"Η ιστορία του 'Alias Grace' ακολουθεί την Grace Marks, μια φτωχή, νεαρή Ιρλανδέζα μετανάστρια και οικιακή υπηρέτρια στον Βόρειο Καναδά, που μαζί με τον σταβλίτη James McDermott, καταδικάστηκαν για τους βάναυσους φόνους του εργοδότη τους, Thomas Kinnear και της οικονόμο του Nancy Montgomery, το 1843.

Ο James κρεμάστηκε, ενώ η Grace καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Η Grace εξελίχθηκε σε μια απο τις πιο αινιγματικές και διαβόητες γυναίκες της δεκαετίας τους 1840 στον Καναδά, για τον υποτιθέμενο ρόλο της στο διπλό φόνο και τελικά απαλλάχθηκε ύστερα απο 30 χρόνια στη φυλακή. Η καταδίκη της υπήρξε αμφιλεγόμενη και πυροδότησε μεγάλη αντιπαράθεση σχετικά με το άν συμμετείχε στους φόνους ή αν απλά υπήρξε μια ακούσια συνεργός."

Το σενάριο της μίνι σειράς έχει γράψει η Sarah Polley ("Take This Waltz", "Away from Her"), ενώ την σκηνοθεσία και των έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Mary Harron ("American Psycho, "The Notorious Bettie Page").

Πρωταγωνιστούν οι Sarah Gadon ("11.22.63"), Kerr Logan ("Game of Thrones"), Anna Paquin ("True Blood"), Zachary Levi ("Chuck"), Edward Holcroft, Stephen Joffe, Kate Ross, Rebecca Liddiard.

Το "Alias Grace" θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου στο CBC του Καναδά, ενώ αμέσως μετά θα διατεθεί μέσα απο το Netflix.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.