Πρώτο Trailer Απο Το "24: Legacy"

0

Το Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "24: Legacy", την συνέχεια της σειράς "24", που επιστρέφει με νέα ιστορία και νέους πρωταγωνιστές.

"Το '24: Legacy' καταγράφει μια αγωνιώδη μάχη απέναντι στο χρόνο, με σκοπό την αποτροπή μιας καταστροφικής τρομοκρατικής επίθεσης στο έδαφος της Αμερικής. Πρίν απο έξι μήνες στην Υεμένη, μια ελίτ ομάδα Rangers του αμερικανικού στρατού με επικεφαλής τον Eric Carter, σκότωσε τον τρομοκράτη Sheik Ibrahim Bin-Khalid. Αμέσως μετά οι ακόλουθοι του Bin-Khalid κήρυξαν τον πόλεμο ενάντια στον Carter, την ομάδα του και τις οικογένειες τους, αναγκάζοντας τους να ενταχθούν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.
Ομως μια πρόσφατη απόπειρα ενάντια στον Carter, τον κάνει να διαπιστώσει ότι η ομάδα του είναι πλέον έκθετη. Για να αποτρέψει νέες επιθέσεις ο Carter ζητά την βοήθεια της Rebecca Ingram, την ιδιαίτερα ευφυή πρώην διευθύντρια της CTU, που συντόνισε την επιχείρηση ενάντια στον Bin-Khalid και που πλέον έχει αποσυρθεί για να υποστηρίξει την καμπάνια του γερουσιαστή-συζύγου της, που πλέον είναι υποψήφιος για την προεδρεία των Ηνωμένων Πολιτειών.
Με τον Λευκό Οίκο να βρίσκεται μια ανάσα μακριά, θα μπορέσει να ασπαστεί το νέο της ρόλο σαν Πρώτη Κυρία? Η μήπως η αγάπη της για την δράση θα την κάνει να επιστρέψει στην αντιτρομοκρατική? Σε αυτή την αγωνιώδη κούρσα, ο Carter και η Ingram θα αποκαλύψουν ένα εκλεπτυσμένο τρομοκρατικό δίκτυο που θα τους κάνει να αναρωτηθούν: "Ποιόν μπορούμε να εμπιστευτούμε?" Καθώς μάχονται με τους αφοσιωμένους υποστηρικτές του Bin-Khalid, θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν την δική τους ταυτότητα, τις οικόγενειες τους και το παρελθόν τους."

Το σενάριο της νέας σειράς έχουν γράψει οι Manny Coto και Evan Katz ("24", "24: Live Another Day"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τον σκηνοθέτη Stephen Hopkins ("24", "Lost in Space"), τον Howard Gordon ("Homeland", "24: Live Another Day"), τον Brian Grazer ("A Beautiful Mind", "24") και τον πρωταγωνιστή της original σειράς Kiefer Sutherland.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Eric Carter βρίσκεται ο Corey Hawkins ("Straight Outta Compton"), ενώ η Miranda Otto ("The Lord of the Rings", "Homeland") υποδύεται την Rebecca Ingram, την ιδιαίτερα ευφυή πρώην διευθύντρια της CTU.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Jimmy Smits, Dan Bucatinsky, Anna Diop, Charlie Hofheimer, Coral Peña, Teddy Sears.

Με το ίδιο φορμάτ, την ίδια αισθητική, αλλά με νέο πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, το "24: Legacy" φιλοδοξεί σε μια αντίστοιχη επιτυχία με αυτή της original σειράς, κάτι που εκ πρώτης όψεως φαντάζει αρκετά δύσκολο, καθώς το franchise είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον χαρακτήρα του Jack Bauer.

Το "24: Legacy" θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στο Fox.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.