Πρώτο Teaser-Trailer Απο Το "Treadstone"

0

Το δίκτυο USA κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο το "Treadstone", την τηλεοπτική σειρά απο το σύμπαν του κινηματογραφικoύ franchise του "Jason Bourne", που δημιούργησε ο συγγραφέας Robert Ludlum. Το πρώτο teaser φανερώνει μια σειρά δράσης που εστιάζει στο μυστικό πρόγραμμα της CIA και τους κοιμώμενους πράκτορες οι οποίοι ξυπνούν μυστηριωδός για να συνεχίσουν τις θανάσιμες αποστολές τους.

"Το 'Treadstone' εξερευνά την ιστορία προέλευσης και την σημερινή δράση του διαβόητου προγράμματος της CIA, που χρησιμοποιεί ένα πρωτόκολλο μεταβολής της συμπεριφοράς, με σκοπό την δημιουργία πρακτόρων-δολοφόνων με ανώτερες δυνάμεις. Η σειρά ακολουθεί κοιμώμενους πράκτορες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι ξυπνούν μυστηριωδώς για να συνεχίσουν τις φονικές αποστολές τους."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Tim Kring ("Heroes"), ενώ την σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου έχει αναλάβει ο Ramin Bahrani ("99 Homes", "Fahrenheit 451"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού.

Πρωταγωνιστούν οι Jeremy Irvine ("War Horse"), Patrick Fugit ("Preacher"), Brian J. Smith, Omar Metwally, Tracy Igeachor, Han Hyo-joo, Michael Gaston και Michelle Forbes ("The Killing").

Η πρώτη σεζόν του "Treadstone" θα κάνει πρεμιέρα στο δίκτυο USA μέσα στον Οκτώβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.