Πρώτο Teaser-Trailer Από Το "House of the Dragon"

0

Το HBO κτυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer από το "House of the Dragon", την spin-off τηλεοπτική σειρά από το σύμπαν του "Game of Thrones", που είναι βασισμένη στο βιβλίο "Fire and Blood" του George R.R. Martin. Αν και το teaser δεν αποκαλύπτει πολλά γύρω από την πλοκή, η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική και αφήνει πολλές ελπίδες για μια πολύ αξιόλογη σειρά φαντασίας.

"Το 'House of the Dragon' εξελίσσεται 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του 'Game of Thrones' και αφηγείται την ιστορία του Οίκου των Targaryen."

Δημιουργοί της νέας σειράς είναι ο συγγραφέας των βιβλίων George R.R. Martin και ο Ryan Condal, ο δημιουργός της σειράς "Colony", ενώ την σκηνοθεσία αρκετών επεισοδίων θα αναλάβει ο σκηνοθέτης Miguel Sapochnik ("Game of Thrones").

Πρωταγωνιστούν οι Paddy Considine, Matt Smith, Sonoya Mizuno, Steve Toussaint, Rhys Ifans, Olivia Cooke, Milly Alcock, Eve Best, Emily Carey, Paddy Considine, Ryan Corr, Emma D'Arcy, Fabien Frankel, Jefferson Hall, David Horovitch, Graham McTavish, Matthew Needham, Bill Paterson, Gavin Spokes.

Το "House of the Dragon" θα διατεθεί από το HBO και το HBO Max, μέσα στο 2022.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.