Πρώτο Teaser-Trailer Απο Το "Doom Patrol"

0

Η υπηρεσία streaming DC Universe της Warner Bros., κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο το "Doom Patrol", την νέα σειρά comic απο το σύμπαν της DC Comics. Το πρώτο teaser δεν φανερώνει τίποτε γύρω απο την πλοκή, καθώς παρουσιάζει τα μέλη της ομάδας, πλήν του The Chief, που υποδύεται ο Timothy Dalton.

"Το Doom Patrol αποτελεί μια νέα εκδοχή, μιας απο τις πιο αγαπημένες ομάδες περιθωρικών σούπερ ηρώων: του Robotman, του Negative Man, της Elasti-Girl και της Crazy Jane, μιας ομάδας που ηγείται ο επιστημόνας Dr. Niles Caulder (The Chief).

Τα μέλη της ομάδας Doom Patrol, υπέστησαν φρικτά ατυχήματα που τους προσέδωσαν υπερφυσικές ικανότητες αλλά και άσχημα σημάδια και δυσμορφίες. Τραυματισμένοι και καταπιεσμένοι, η ομάδα βρήκε σκοπό μέσα απο Τον Αρχηγό (The Chief), που τους συγκέντρωσε για να εξερευνήσουν τα πιο περίεργα φαινόμενα και να προστατέψουν τη Γή απο αυτά.

Εν μέρη ομάδα θεραπείας και εν μέρη ομάδα σούπερ ηρώων, η Doom Patrol είναι μια ομάδα υπερφυσικών φρικιών που μάχονται για έναν κόσμο που δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους. Με ιστορία που ξεκινά μετά τα γεγονότα του Titans, το Doom Patrol βρίσκει αυτούς τους διστακτικούς ήρωες σε ένα μέρος που δεν περίμεναν να βρεθούν, ύστερα απο την κλήση σε δράση απο τον Cyborg, ο οποίος τους προσφέρει μια αποστολή που δεν μπορούν να αρνηθούν, αλλά και με μια προειδοποίηση που δεν μπορούν να αγνοήσουν: οι ζωές τους δεν θα είναι ποτέ οι ίδιες."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Jeremy Carver ("Frequency", "Being Human"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti ("Arrow" & "The Flash"), Geoff Johns και Sarah Schechter.

Πρωταγωνιστούν οι Timothy Dalton, Brendan Fraser, Matt Bomer, April Bowlby, Diane Guerrero, Riley Shanahan, Alan Tudyk, Joivan Wade, Matthew Zuk.

To "Doom Patrol" που αποτελεί την δεύτερη σειρά της υπηρεσία streaming DC Universe, που έχει ήδη διαθέσει το "Titans", θα διατεθεί στις 15 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Δείτε τα posters με τους χαρακτήρες:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.