Πρώτο Teaser-Trailer Απο Την Σειρά Τρόμου "Chucky"

0

Το δίκτυο Syfy κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο το "Chucky", την τηλεοπτική σειρά τρόμου, που είναι βασισμένη στο "Child’s Play", το κινηματογραφικό franchise τρόμου που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 80'. Το teaser παρουσιάζει την βρομόστομη και πολύ creepy κούκλα, να ετοιμάζεται να σπείρει τον πανικό στην προαστιακή πόλη, σε μια σειρά που σίγουρα στερείται έμπνευσης και νέων ιδεών.

"Όταν μια συλλεκτική κούκλα Chucky εμφανίζεται σε ένα παζάρι ενός προαστίου, μια ειδυλλιακή Αμερικανική πόλη θα εισέλθει στο χάος, καθώς μια σειρά φρικιαστικών φόνων, αρχίζει να εκθέτει τις υποκρισίες και τα μυστικά της πόλης. Την ίδια ώρα, η άφιξη εχθρών και συμμάχων από το παρελθόν του Chucky, απειλεί να ξεσκεπάσει την αλήθεια πίσω απο τους φόνους, καθώς και την ανείπωτη προέλευση της δαιμονικής κούκλας, που από ένα συνηθισμένο παιδί μετατράπηκε σε αυτό το διαβόητο τέρας."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Don Mancini ("Child's Play", "Channel Zero"), ο δημιουργός και του κινηματογραφικού franchise, ενώ στη φωνή του Chucky επιστρέφει ο Brad Dourif.

Το "Chucky" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.