Πρώτο Teaser Της Νέας Τηλεοπτικής Σειράς "The Leftovers" [Update]

0

Το HBO, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "The Leftovers", την μεταφυσική σειρά των Damon Lindelof και Tom Perrotta.

"Το "The Leftovers" εστιάζει στη πόλη Mapleton, και τους κατοίκους της που πρέπει να αντιμετωπίσουν την ξαφνική απώλεια αρκετών απο τους συγγενείς τους & τους φίλους τους, αλλά και το γεγονός ότι αυτοί που έμειναν πίσω δεν ήταν αρκετά "καλοί", για να ανέλθουν σε αυτό που αποκαλείται "Η Αρπαγή".

Βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του 2011 απο τον Tom Perrotta, το "The Leftovers" λαμβάνει χώρα σε ένα κόσμο που προσπαθεί να συνέλθει απο ένα γεγονός "Αρπαγής" που συνέβει τρία χρόνια νωρίτερα και που είχε σαν αποτέλεσμα εκατομμύρια ανθρώπων να εξαφανιστούν. Πού πήγαν; Και γιατί έμειναν πίσω οι υπόλοιποι;"

Το πιλοτικό επεισόδιο θα σκηνοθετήσει ο Peter Berg ("The Kingdom", "Battleship") ενώ στη παραγωγή της σειράς θα βρίσκονται οι Ron Yerxa ("Little Miss Sunshine"), Albert Berger ("Cold Mountain") και οι Damon Lindelof, Tom Perrotta.

Πρωταγωνιστούν οι Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Liv Tyler, Danny Flaherty, Michael Gaston, Natalie Gold, Frank Harts, Bill Heck, Marceline Hugot, Edward James Hyland.

Υστερα απο το γράψιμο των σεναρίων του "Prometheus" και του "Star Trek Into Darkness", ο Lindelof επιστρέφει στην τηλεόραση με ένα μεταφυσικό δράμα μυστηρίου που αναπόφευκτα θα συγκριθεί με το "Lost".

Η πρώτη σαιζόν του "The Leftovers", θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουνίου, στο δίκτυο HBO.

Δείτε το teaser:

Το HBO κυκλοφόρησε και δεύτερο teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.