Πρώτο Teaser Της 5ης Σαιζόν Του "The Walking Dead"

0

Το AMC κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο την πέμπτη σαιζόν του "The Walking Dead". To διάρκειας 30 δευτερολέπτων teaser εστιάζει στον αγώνα επιβίωσης της Carol και του Tyreese, των μοναδικών μελών της ομάδας που κυκλοφορούν ελεύθερα μαζί με την κόρη του Rick.

Η σειρά παρά τα προβληματικά παρασκήνια, με τις δημιουργικές διαφωνίες μεταξύ των παραγωγών, έχει σπάσει ολα τα ρεκόρ τηλεθεάσης και έχει μεγάλη βάση θαυμαστών σε ολόκληρο το κόσμο.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Frank Darabont ("The Shawshank Redemption", "The Green Mile"), που μετέφερε αριστοτεχνικά το comic του Robert Kirkman στη μικρή οθόνη, ενώ showrunner της πέμπτης σαιζόν θα είναι ο Scott M. Gimple.

Πρωταγωνιστούν οι Andrew Lincoln, Steven Yeun, Chandler Riggs, Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Scott Wilson, Emily Kinney, Danai Gurira, Chad Coleman, Sonequa Martin-Green..

Η πέμπτη σαιζόν του "The Walking Dead" θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, ενώ το 2015 το AMC φιλοδοξεί να κυκλοφορήσει και μια spin-off σειρά απο τον δημιουργό του comic Robert Kirkman, η οποία θα βρίσκεται στο ίδιο σύμπαν με το "The Walking Dead" αλλά θα έχει διαφορετική ιστορία και χαρακτήρες.

Δείτε το teaser:

the-walking-dead-season-5-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.