Πρώτο Teaser Απο Το "Z Nation"

0

Το SyFy κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "Z Nation", την νέα μεταποκαλυπτική τηλεοπτική σειρά του Karl Schaefer.

"Τρία χρόνια μετά την κατάρρευση της χώρας απο ένα ιό zombie, μια ομάδα τριών καθημερινών ανθρώπων πρέπει να μεταφέρει τον μοναδικό επιζώντα του ιού, απο την Νέα Υόρκη στη Καλιφόρνια, εκεί όπου το τελευταίο λειτουργικό εργαστήριο περιμένει το αίμα του για ανάλυση. Αν και τα αντισώματα του οργανισμού του αποτελούν την τελευταία και καλύτερη ελπίδα για ένα εμβόλιο, ο άνθρωπος αυτός κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό. Με την επιβίωση της ανθρωπότητας να κρέμεται απο μια κλωστή, η ομάδα ξεκινά ένα ταξίδι επιβίωσης 3.000 μιλίων μέσα στην μεταποκαλυπτική Αμερική."

Showrunner της σειράς είναι ο Karl Schaefer ("Eerie, Indiana", "Eureka", "The Dead Zone"), ενώ ο John Hyams ("NYPD Blue") θα σκηνοθετήσει το επεισόδιο-πιλότο.

Πρωταγωνιστούν οι Harold Perrineau ("Lost", "Oz"), Tom Everett Scott ("Beauty and the Beast", "Southland"), DJ Qualls ("Road Trip", "Supernatural"), Michael Welch, Kellita Smith , Anastasia Baranova, Russel Hodgkingson ("Big Fish") και Keith Allan.

Αν και ο παραγωγός Karl Schaefer διαθέτει καλό τηλεοπτικό παρελθόν, οι πολλές ομοιότητες της νέας σειράς του με το "The Walking Dead", θα αποτελέσουν ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο για την επιτυχία της.

Το "Z Nation" θα αποτελείται απο 13 επεισόδια και θα πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στο SyFy.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.