Πρώτο Teaser Απο Το "Tom Clancy's Jack Ryan" Του Amazon [+Trailer]

0

Το Amazon κυκλοφόρησετο πρώτο teaser απο το "Jack Ryan", το τηλεοπτικό reboot του franchise που είναι βασισμένο στα δημοφιλή βιβλία που έγραψε ο Tom Clancy. Το πρώτο teaser φανερώνει αυτό που λίγο ή πολύ περιμέναμε: τρομοκράτες, CIA, ανακρίσεις και γενικότερα μια θεματολογία που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε.

"Η σειρά ακολουθεί τον 30+ Ryan, ο οποίος ανακαλύπτει ένα μοτίβο μέσα σε μια επικοινωνία τρομοκρατών. Αυτή η ανακάλυψη θα τον φέρει στο επίκεντρο και απέναντι σε μια γενιά τρομοκρατίας που απειλεί με καταστροφές σε παγκόσμιο επίπεδο."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Carlton Cuse ("Bates Motel", "The Strain") και Graham Roland (Almost Human), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Brad Fuller και Andrew Form, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Morten Tyldum ("The Imitation Game").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Jack Ryan βρίσκεται ο John Krasinski ("The Office", "13 Hours"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Wendell Pierce ("Ray Donovan"), Abbie Cornish ("Limitless"), John Hoogenakker, Shadi Jahno, Nadia Affolter, Arpy Ayvazian, Victoria Sanchez.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Platinum Dunes του Michael Bay, της Skydance Media και της Paramount TV, θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια, τα οποία θα διατεθούν μέσα απο το Amazon Prime Video το 2018.

Δείτε το teaser:

[UPDATE]

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.