Πρώτο Teaser Απο Το "Underground"

0

Το WGN America, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "Underground", ένα δράμα εποχής που εστιάζει στο μυθικό μυστικό δίκτυο που χρησιμοποιούσαν οι σκλάβοι στην Αμερική του 19ου αιώνα, για να αποδράσουν απο το Νότο στο Βορά και στην συνέχεια στον Καναδά. Αν και το πρώτο teaser δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, ο συνδυασμός της βίβλου και ενός όπλου μαρτυρά την αποφασιστικότητα των σκλάβων για έναν αγώνα μέχρι τελικής πτώσεως.

"Το Underground ακολουθεί τους σκλάβους που καταφτάνουν στο Underground Railroad, το μυστικό δίκτυο ανδρών και γυναικών που ρίσκαραν τις ζωές βοηθώντας τους. Eνα επικό ταξίδι 600 μιλίων πρός την ελευθερία."

Δημιουργοί και σεναριογράφοι της σειράς είναι η Misha Green ("Sons of Anarchy") και ο Joe Pokaski ("Heroes", "Daredevil"), που θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Akiva Goldsman.

Πρωταγωνιστούν οι Aldis Hodge ("Straight Outta Compton", "Leverage", "Turn"), Jurnee Smollett-Bell ("Friday Night Lights", "True Blood"), Christopher Meloni ("Law & Order: Special Victims Unit", "Sin City: A Dame to Kill For"), Alano Miller ("Jane The Virgin"), Jessica de Gouw ("Arrow"), Amirah Vann ("Girls"), Marc Blucas ("Blue Bloods"), Adina Porter ("True Blood", "The Newsroom"), Mykelti Williamson ("Justified", 24), Johnny Ray Gill ("Rectify"), Chris Chalk ("The Newsroom", "Homeland", "Gotham"), Reed Diamond ("Agents of S.H.I.E.L.D."), Theodus Crane ("The Walking Dead") και Jussie Smollett ("Empire").

Το φιλόδοξο και υψηλού προφίλ "Underground", θα κάνει πρεμιέρα μέσα στις αρχές του 2016 μέσα απο το WGN America.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.