Πρώτο Teaser Από Το "The Stand"

0

Το CBS All Access κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer από το "The Stand", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης και διάσημης νουβέλας του Stephen King. Αν και το σύντομο teaser δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, το μόνο σίγουρο είναι πως η νέα τηλεοπτική μεταφορά του "The Stand" θα είναι πολύ καλύτερη από την μίνι σειρά του 1994, καθώς διαθέτει ένα πολύ πλούσιο cast και πολύ υψηλότερο επίπεδο παραγωγής.

"Η ιστορία εξελίσσεται πρίν, κατά την διάρκεια και μετά απο μια παγκόσμια επιδημία που σκοτώνει το 99% του πληθυσμού της Γής. Νέοι σύμμαχοι και κοινότητες αναδύονται στην νέα εποχή, με πιο σημαντικές το ειρηνικό καταφύγιο της Mother Abigail και την πόλη της ανομίας που ηγείται ο δαιμονικός Randall Flagg."

Πρώτο Teaser Από Το "The Stand"

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει ο Ben Cavell ("SEAL Team"), μαζί με τον Josh Boone ("The Fault in Our Stars"), ο οποίος έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία.

Πρώτο Teaser Από Το "The Stand"

Στο ρόλο του The Man in Black/Randall Flagg, βρίσκεται ο Alexander Skarsgard ("Big Little Lies"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι James Marsden ("Westworld"), Whoopi Goldberg ("Ghost"), Amber Heard ("Aquaman"), Odessa Young ("A Million Little Pieces"), Henry Zaga ("The New Mutants"), Jovan Adepo ("The Leftovers"), Owen Teague ("Bloodline"), Brad William Henke ("Orange Is the New Black"), Heather Graham ("Austin Powers"), Nat Wolff ("Death Note"), Henry Zaga ("13 Reasons Why"), Greg Kinnear ("As Good as It Gets"), Daniel Sunjata ("Rescue Me") και Olivia Cheng ("Deadly Class").

Το "The Stand" θα διατεθεί μέσα από το CBS All Access, στις 17 Δεκεμβρίου.

Δείτε το teaser [πιθανό να μπλοκαριστεί]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.