Πρώτο Teaser Από Το "The Irregulars" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer από το "The Irregulars", την νέα τηλεοπτική σειρά που βασισμένη στα βιβλία του Sir Arthur Conan Doyle. Το trailer φανερώνει μια μεταφυσική και πιο εφηβική εκδοχή των ιστοριών του Sir Arthur Conan Doyle, σε μια σειρά που φαίνεται να ακολουθεί την συνταγή του "Stranger Things".

"Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα περιθωριακών εφήβων στο Λονδίνο του 19ου αιώνα, που χειραγωγούνται για να διαλευκάνουν εγκλήματα για λογαριασμό του Doctor Watson και του ασύλληπτου συνεργάτη του, Sherlock Holmes. Καθώς τα εγκλήματα αποκτούν μια τρομακτική, μεταφυσική χροιά και μια σκοτεινή δύναμη αναδύεται, οι Ασυμβίβαστοι θα πρέπει να ενωθούν για να πολεμήσουν πανίσχυρες δυνάμεις."

Πρώτο Teaser Από Το "The Irregulars" Του Netflix

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Tom Bidwell ("Watership Down", "My Mad Fat Diary"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον Greg Brenman.

Πρωταγωνιστούν οι Royce Pierreson, Henry Lloyd-Hughes, Thaddea Graham, Darci Shaw, Jojo Macari, McKell David, Henry Lloyd-Hughes, Clarke Peters, Lisa Dwyer Hogg.

Το "The Irregulars" που αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 26 Μαρτίου.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.