Πρώτο Teaser Απο Το "The Gamechangers"

0

Το BBC κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο το "The Gamechangers", την τηλεταινία του Owen Harris, που εστιάζει στην ιστορία της δημιουργίας του "Grand Theft Auto", του πιο αμφιλεγόμενου videogame όλων των εποχών. Ενα ιδιαίτερα βίαιο παιχνίδι όπου ο χρήστης κλέβει αυτοκίνητα, σκοτώνει αστυνομικούς και χτυπά με το αυτοκίνητο πόρνες και πεζούς.

"Το φθινόπωρο του 2013, η νέα έκδοση του "Grand Theft Auto", [GTA: V], συγκέντρωσε περισσότερα απο 1 δις δολάρια σε τρείς μόλις μέρες κυκλοφορίας και έγινε το προϊόν ψυχαγωγίας με τις ταχύτερες πωλήσεις της ιστορίας. Ομως αυτό το δράμα πάει πίσω στο 2002, για να αφηγηθεί την ιστορία μιας τριετούς περιόδου έντονης αντιπαράθεσης στην ιστορία της δημιουργίας αυτού του εμβληματικού παιχνιδιού.
Αυτό συνέβη όταν δυο ενθουσιώδεις άνδρες με διαφορετική πολιτιστική αντίληψη συγκρούστηκαν. Αυτή η σύρραξη, ανάμεσα στην δημιουργική ιδιοφυία που δημιούργησε το παιχνίδι και έναν μαχητή υπέρ της Αμερικανικής ηθικής, κλιμακώθηκε σε μια μάχη για τις καρδιές, τα μυαλά και τις ελευθερίες μιας ολόκληρης γενιάς βιντεοπαιχνιδιών και χρηστών."

Στην σκηνοθεσία της τηλεταινίας βρίσκεται ο Owen Harris ("Kill Your Friends"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο James Wood ("Rev."). Πρωταγωνιστούν οι Daniel Radcliffe, Bill Paxton, Joe Dempsie, Lex King, Nick Boraine, D. David Morin, James Alexander, Shannon Esra, Nicole Sherwin.

Η πλοκή της ταινίας ενόχλησε ιδιαίτερα την εταιρεία Rockstar Games, που κινήθηκε νομικά εναντίον του BBC με σκοπό την αναβολή της προβολής, κάτι που απ΄'οτι φαίνεται δεν κατάφερε.

Η τηλεταινία διάρκειας 90 λεπτών, θα κάνει πρεμιέρα στο BBC Two στις 15 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.