Πρώτο Teaser Απο Το "The Boys"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "The Boys", την τηλεοπτική μεταφορά του comic των Garth Ennis και Darick Robertson. Αν και το πρώτο teaser δεν είναι καθόλου αποκαλυπτικό, αυτό που μπορεί κανείς εύκολα να διακρίνει είναι πως το "The Boys" αποτελεί μια πολύ διαφορετική σειρά comic, με αντισυμβατικούς και ατίθασους ήρωες.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα κόσμο όπου οι σούπερ ήρωες υπάρχουν, όμως οι περισσότεροι απο αυτούς είναι διεφθαρμένοι απο την φήμη και την δόξα και συχνά παρουσιάζουν ανάρμοστες συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών. Για αυτό το λόγο, η CIA δημιούργησε μια υπερ-ομάδα ασφαλείας, γνωστή και σαν οι "The Boys", που καθήκον της είναι να επιβλέπει την κοινότητα των σούπερ ηρώων."

Την μεταφορά του comic στην τηλεόραση έχουν αναλάβει οι Seth Rogen και Evan Goldberg ("This Is the End", "The Interview"), οι οποίοι έχουν ήδη υλοποιήσει και την μεταφορά του comic "Preacher" στο AMC.

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Eric Kripke, ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς "Supernatural", που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Rogen και Goldberg.

Όσον αφορά τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο Antony Starr ("American Gothic") θα υποδυθεί τον Homelander, τον ηγέτη της ομάδας σούπερ ηρώων "The Seven", o Karl Urban ("Dredd") βρίσκεται στο ρόλο του Billy Butcher, ο Jack Quaid ("Vinyl") υποδύεται τον Wee Hughie, ο Simon Pegg ("Star Trek") υποδύεται τον πατέρα του, η Dominique McElligott ("The Last Tycoon"), θα υποδυθεί την Βασίλισσα Maeve, ενώ o Jessie T. Usher ("Survivor’s Remorse") έχει αναλάβει το ρόλο του A-Train.
O Chace Crawford ("Gossip Girl") έχει αναλάβει το ρόλο του "The Deep", o Nathan Mitchell ("iZombie") θα υποδυθεί τον Black Noir, η Erin Moriarty ("Blood Father") υποδύεται την Annie January/Starlight, ενώ η Elisabeth Shue ("Leaving Las Vegas") βρίσκεται στη θέση της συντονίστριας της υπηρεσίας.

Το σκοτεινό και ιδιαίτερα βίαιο "The Boys", αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019 απο την πλατφόρμα του Amazon....

Δείτε το teaser:

 
Πρώτο Teaser Απο Το "The Boys"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.