Πρώτο Teaser Απο Το "Swamp Thing"

0

Τον τελευταίο καιρό οι πληροφορίες γύρω απο την παραγωγή του "Swamp Thing", ήταν μάλλον ανησυχητικές, καθώς έκαναν λόγο για μείωση των επεισοδίων της πρώτης σεζόν απο 13 σε 10 και διάφορα άλλα προβλήματα. Πρίν απο λίγες ώρες όμως, η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο teaser, θέλοντας έτσι να καταλαγιάσει τις φήμες που ήθελαν την παραγωγή να σταματά τα γυρίσματα της τηλεοπτικής μεταφοράς του comic, που δημιούργησαν οι Len Wein & Bernie Wrightson. Το πρώτο σύντομο teaser δεν αποκαλύπτει και πάρα πολλά πράγματα πέρα απο την εμφάνιση του πλάσματος, που φαίνεται αρκετά καλοφτιαγμένο.

"Η ιστορία ακολουθεί την Abby Arcane, την ερευνήτρια του Κέντρου Ελέγχου Ειδκών Λοιμώξεων (CDC), η οποία επιστρέφει στη γενέτειρα της, την πόλη Houma της Louisiana, για να ερευνήσει έναν θανάσιμο ιό στους βάλτους. Σύντομα, η Abby δημιουργεί έναν απροσδόκητο δεσμό με τον επιστήμονα Alec Holland, λίγο πρίν τον χάσει τραγικά μέσα απο τα χέρια της.
Καθώς όμως πανίσχυρες δυνάμεις καταφθάνουν στην Houma, με σκοπό να εξερευνήσουν τις μυστηριώδεις ιδιότητες του βάλτου για δικό τους όφελος, η Abby θα ανακαλύψει πως ο βάλτος φυλά απόκοσμα μυστικά και πως ο έρωτας της ζωής της μπορεί να μην είναι νεκρός τελικά."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Mark Verheiden ("Battlestar Galactica", "Smallville") και Gary Dauberman ("It"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρεη παραγωγών μαζί με τον σκηνοθέτη James Wan ("The Conjuring", "Furious 7") και τους Michael Clear και Rob Hackett.

Πρωταγωνιστούν οι Andy Bean ("Power"), Virginia Madsen ("Sideways"), Jennifer Beals ("Flashdance"), Will Patton ("Armageddon"), Kevin Durand ("The Strain"), Crystal Reed ("Gotham"), Derek Mears, Ian Ziering, Henderson Wade.

Η πρώτη σεζόν του "Swamp Thing" θα διατεθεί μέσα απο την υπηρεσία streaming DC Universe, στις 31 Μαϊου.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.