Πρώτο Teaser Απο Το "Marseille" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "Marseille", την γαλλόφωνη τηλεοπτική σειρά του Dan Franck, ένα πολιτικό δράμα που θυμίζει κάτι απο "House of Cards".

"Καθώς οι δημοτικές εκλογές της Μασσαλίας πλησιάζουν, ο Robert Taro, ο Δήμαρχος της πόλης τα τελευταία 25 χρόνια, ετοιμάζει την τελευταία του κίνηση: να προωθήσει την ψήφηση της κατασκευής ενός καζίνο στο ιστορικό κέντρο της Marina. Τίποτε δεν έχει αφεθεί στη τύχη και ο διάδοχος του, Lucas Barrès, έχει κιόλας διοριστεί. Ομως η υπέρμετρη φιλοδοξία του τελευταίου και τα μυστικά συμφέροντα των ηγετών της πόλης εμποδίζουν τα σχέδια του Δημάρχου. Ο αγώνας για το Δημαρχείο εξελίσσεται σε έναν αγώνα δύναμης χωρίς όρια. Ενα και μόνο ερώτημα προκύπτει: πόσο μακριά θα το τραβήξουν?"

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Dan Franck ("The Children"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Pascal Breton και Florent Siri ("Hostage"), ο οποίος θα σκηνοθετήσει και τα τέσσερα πρώτα επεισόδια.

Πρωταγωνιστούν οι Gérard Depardieu, Benoît Magimel, Géraldine Pailhas, Nadia Farès, Stéphane Caillard, Jean-René Privat, Guillaume Arnault, Hedi Bouchenafa, Carolina Jurczak και Nassim Si Ahmed.

Το "Marseille" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 5 Μαϊου.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.