Πρώτο Teaser Απο Το "Maniac" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "Maniac", την αγγλόφωνη διασκευή της ομώνυμης Νορβηγικής τηλεοπτικής σειράς που έκανε πρεμιέρα στην Νορβηγική τηλεόραση το 2015. Αν και το πρώτο teaser δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, η ατμόσφαιρα και η αισθητική προειδεάζει για μια ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη σειρά.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε έναν κόσμο που μοιάζει κάπως με τον δικό μας, σε μια χρονική περιόδο σαν την δική μας και αφηγείται τις ιστορίες της Annie Landsberg (Emma Stone) και του Owen Milgrim (Jonah Hill), δυο ξένων που έχουν φτάσει στα τελευταία στάδια μιας περίεργης φαρμακευτικής δοκιμής, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
Η Annie είναι αποξενωμένη και χωρίς στόχους, με εμμονή στις προβληματικές σχέσεις με την μητέρα και αδελφή της. Ο Owen είναι ο πέμπτος γιός μιας πλούσιας οικογένειας της Νέας Υόρκης, που πασχίζει εδώ και πολλά χρόνια με μια αμφισβητήσιμη διάγνωση σχιζοφρένειας. Οι ζωές και των δυο δεν έχουν εξελιχθεί ομαλά και η υπόσχεση για μια νέα, επαναστατική θεραπευτική μέθοδο απο τον γιατρό Dr. James K. Mantleray (Justin Theroux), ο οποίος ισχυρίζεται πως μπορεί να θεραπεύσει οτιδήποτε έχει σχέση με το ανθρώπινο μυαλό, θα προσελκύσει τους Annie και Owen μαζί με άλλους δέκα ξένους στις εγκαταστάσεις της Neberdine Pharmaceutical και της Biotech.

Πρώτο Teaser Απο Το "Maniac" Του Netflix

Εκεί και σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των εταιρειών, θα υποβληθούν σε μια τριήμερη δοκιμαστική φαρμακευτική αγωγή, που δεν επιφυλάσσει παρενέργειες και που θα λύσει όλα τα προβλήματα τους. Όμως τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα είχαν σχεδιάσει."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Patrick Somerville ("The Bridge", "The Leftovers"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Cary Fukunaga ("Jane Eyre", "Beasts of No Nation", "The Alienist"), ο οποίος έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων, μια πολύ επιτυχημένη πρακτική που εφαρμόστηκε και στην πρώτη σιαζόν της σειράς "True Detective".

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Jonah Hill ("The Wolf of Wall Street", "Superbad") και Emma Stone ("Birdman", "The Amazing Spider-Man"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Sally Field ("Forest Gump"), Justin Theroux ("The Leftovers"), Rob Yang, Rome Kanda, Julia Garner, Geoffrey Cantor.

Το "Maniac" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.