Πρώτο Teaser Απο Το "Luke Cage"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "Luke Cage", την νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στον ομώνυμο ήρωα της Marvel. Αν και το teaser είναι πολύ σύντομο, φανερώνει το στύλ της σειράς που φαίνεται να μοιάζει πολύ με τις προηγούμενες comic υλοποιήσεις του Netflix.

"Υστερα απο ένα υπονομευμένο πείραμα που τον αφήνει με σούπερ δύναμη και αδιαπέραστο δέρμα, ο Luke Cage (Mike Colter) τρέπεται σε φυγή, προσπαθώντας να ξαναχτίσει τη ζωή του στο σημερινό Harlem, της Νέας Υόρκης. Ομως σύντομα θα αναγκαστεί να βγεί απο την σκιά και θα πρέπει να αγωνιστεί για την καρδιά της πόλης, αλλά και να αντιμετωπίσει το παρελθόν που προσπάθησε πολύ σκληρά να θάψει."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Cheo Hodari Coker ("Southland", "Ray Donovan"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Jeph Loeb.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Luke Cage θα βρεθεί ο Mike Colter ("The Good Wife"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Alfre Woodard ("12 Years a Slave"), Simone Missick ("Ray Donovan"), Theo Rossi ("Sons of Anarchy"), Frank Whaley ("Ray Donovan"), Rosario Dawson ("Daredevil") και Mahershala Ali ("House Of Cards"), Sonia Braga ("Royal Pains").

Με καλούς συντελεστές και λαμβάνοντας υπόψη την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στις σειρές "Daredevil" και "Jessica Jones", το "Luke Cage" αναμένεται να συνεχίσει την διαρκώς ανοδική πορεία του Netflix στο χώρο των τηλεοπτικών σειρών.

Το "Luke Cage" θα κυκλοφορήσει μέσα απο το Netflix στις 30 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.