Πρώτο Teaser Απο Το "I Am Not Okay With This"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο το "I Am Not Okay With This", την νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στο comic του Charles S. Forsman. Αν και το πρώτο teaser δεν φανερώνει τίποτε, οι αξιόλογοι συντελεστές και η ενδιαφέρουσα πλοκή αφήνουν ελπίδες για κάτι ενδιαφέρον.

"Μια έφηβη με προβλήματα στο σχολείο και στο σπίτι, εξερευνά τη σεξουαλικότητα, ενώ παλεύει να αποδεχτεί τις νέες της υπερδυνάμεις."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Jonathan Entwistle ("The End of the F***ing World") και Christy Hall, οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο, βασισμένοι στο εικονογραφημένο μυθιστόρημα του Charles S. Forsman. Στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Dan Levine, Josh Barry και οι παραγωγοί του "Stranger Things", Shawn Levy & Dan Cohen.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Sophia Lillis ("It", "Gretel & Hansel"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Wyatt Oleff ("It"), Sofia Bryant ("The Good Wife"), Kathleen Rose Perkins ("You’re The Worst"), Aidan Wojtak-Hissong, Richard Ellis, Zachary S. Williams, Gregg Daniel.

To "I Am Not Okay With This" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 26 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.