Πρώτο Teaser Απο Το "Hunters"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο το "Hunters", την δραματική τηλεοπτική σειρά του David Weil. Το πρώτο teaser αν και δεν αποκαλύπτει πολλά, εμφανίζει τον χαρακτήρα του Al Pacino, να κυρήσσει τον πόλεμο ενάντια στους εναπομείναντες Ναζί το 1971, σε μια τηλεοπτική σειρά με ενδιαφέρουσα υπόθεση (και δυστυχώς επίκαιρη) και υψηλό προφίλ.

"Η ιστορία ακολουθεί μια ποικιλόμορφη ομάδα κυνηγών Ναζί που ζούν στην Νέα Υόρκη του 1971. Οι Κυνηγοί, όπως είναι γνωστοί, έχουν ανακαλύψει πως εκατοντάδες υψηλόβαθμα στελέχη των Ναζί ζούν ανάμεσα μας και συνομωτούν για την δημιουργία του Τέταρτου Ράιχ μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εκλεκτική ομάδα θα ξεκινήσει μια αποστολή για να φέρει τους Ναζί ενώπιον της Δικαιοσύνης και να αποτρέψει τα σχέδια τους για μια νέα γενοκτονία."

Πρώτο Teaser Απο Το "Hunters"

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο David Weil ("Moonfall"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Jordan Peele ("Get Out"), Tom Lesinski ("Mr. Mercedes") και Jenna Santoianni ("Mr. Mercedes").

Πρωταγωνιστούν οι Al Pacino, Josh Radnor, Kate Mulvany, Logan Lerman, Jerrika Hinton, Tiffany Boone, Greg Austin, Louis Ozawa Changchien, Carol Kane, Saul Rubinek, Dylan Baker και Lena Olin.

Το "Hunters" θα διατεθεί μέσα απο το Amazon Prime στις αρχές του 2020.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.